دانمارک قصد دارد جزایر مصنوعی برای مزارع بادی بسازد.

ارسال‌کننده : شرکت ماناسازان سدید - گروه مطالعات انرژی در : 98/9/27 5:43 عصر

پارک انرژی که متشکل از یک یا چند جزیره است قادر خواهد بود برق 10 میلیون خانوار را تأمین کند.

وزارت آب و هوا و انرژی دانمارک گفته است که این کشور در حال برنامه ریزی برای ساخت یک یا چند جزیره مصنوعی است که با توربین های بادی فراساحلی احاطه شده و با ظرفیت 10 گیگاوات، قادر به تأمین برق 10 میلیون خانوار خواهد بود، است.

این کشور که در سال 2018، 41 درصد از انرژی خود را از انرژی بادی تامین کرد که بیشترین مقدار در اروپا بود، هفته گذشته تعهدی را  تصویب کرد که تا سال 2030 میزان انتشار گازهای گلخانه ای را به 70 درصد سطح 1990 برساند و تا سال 2050، با برنامه های 5 ساله، به کربن خنثی دست پیدا کند.

دن یورگنسن، وزیر آب و هوا و انرژی دانمارک گفت پارک جدید که عمدتاً توسط بخش خصوصی و با هزینه حدود 300 میلیارد کرون ساخته می شود، پنج برابر بیشتر از توان کنونی ظرفیت تولید دارد.

وی گفت: اگر بخواهیم از پتانسیل عظیم بادهای فراساحلی استفاده کنیم، باید فناوری های جدیدی بوجود بیاید تا انرژی سبز را به سوخت هواپیماها، کشتی ها و صنعت تبدیل کند.

این وزارتخانه از بودجه سال 2020 خود 65 میلیون کرون را به تحقیق در زمینه ذخیره و تبدیل انرژی وارد شده به پارک بادی جدید به هیدروژن تجدید پذیر اختصاص خواهد داد زیرا انرژی تولید شده توسط همه 6 میلیون شهروند دانمارکی مورد استفاده قرار نمی گیرد.

هشت حزب از ده حزب در پارلمان دانمارک با این قانون جدید اقلیمی موافقت کرده اند، که علاوه بر تعیین اهداف جدید سختگیرانه در انتشار و ایجاد مکانیزم کنترل دقیق، دولت را موظف می کند هر سال پروژه های مشخصی را در حوزه های مختلف برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای ارائه دهد.

منبع خبر




کلمات کلیدی : انرژی‌های تجدیدپذیر، انرژی خورشیدی، نیروگاه خورشیدی، انرژی‌های نو، انرژی پاک، انرژی بادی، نیروگاه بادی

پرداخت پول در ازای مصرف برق اضافی تولید شده توسط نیروگاههای بادی

ارسال‌کننده : شرکت ماناسازان سدید - گروه مطالعات انرژی در : 98/9/27 5:36 عصر

 

در انگلیس به هزاران نفر پول داده شد تا برق اضافی تولید شده توسط نیروگاههای بادی در آخر هفته را مصرف کنند.

به هزاران خانوار برای استفاده از برق تجدیدپذیر اضافی که در آخر هفته تولید شد، پول پرداخت شد. توربین های بادی در آخر هفته گذشته سطح بی سابقه ای از انرژی پاک را تولید کردند.

از خانه هایی که از نوع جدیدی از تعرفه انرژی هوشمند استفاده می کنند خواسته شد که وسایل برقی خود را در طول شب به برق وصل کنند و ماشین ظرفشویی خود را بر روی تایمر تنظیم کنند تا ساعات اولیه صبح شروع به کار کنند.


آب و هوای شفاف به مزارع بادی کمک کرد که تقریباً 45? از برق انگلستان را در روز یکشنبه تولید کنند و رکورد بیش از 16GW را به ثبت برساندند که باعث شد انرژی بادی بیشتری از آنچه مورد نیاز انگلیس است تولید شد.


دانکن برت، رئیس شرکت بهره برداری از سیستم برق شبکه ملی، از خانواده ها به دلیل کمک به تعادل در شبکه انرژی در ازای دریافت پول برای استفاده بیشتر از انرژی در آن شب تشکر کرد.

در گذشته، فقط شرکت های پر مصرف می توانستند با استفاده از برق اضافی، هزینه ای را برای کمک به تعادل سیستم مطالبه کنند. با این حال، در حال حاضر خانه هایی که از تعرفه سنجهای هوشمند استفاده می کنند نیز می توانند به تعادل سیستم کمک کنند.
2،000 خانه با تعرفه انرژی هوشمند با استفاده از برق اضافی که توسط مزارع بادی تولید شد، درآمد کسب کردند.

این سیستم هوشمند، همچنین به مشتریان در زمان پیک مصرف اخطار می فرستد تا خانواده ها استفاده از لوازم برقی خود را در زمان دیگری انجام دهند و قبض برق کمتری پرداخت کنند.

رکورد قبلی تولید انرژی بادی 15.32  گیگاوات بود که در 8 فوریه به ثبت رسید.

منبع خبر




کلمات کلیدی : انرژی‌های تجدیدپذیر، انرژی خورشیدی، نیروگاه خورشیدی، انرژی‌های نو، انرژی پاک، نیروگاه بادی، انرژی بادی

اولین روستای کاملاً خورشیدی آفریقا

ارسال‌کننده : شرکت ماناسازان سدید - گروه مطالعات انرژی در : 98/9/27 5:1 عصر

در نزدیکی ساحل آفتابی مراکش، جامعه کوچک Id Mahahdi به عنوان اولین روستای کاملاً خورشیدی آفریقا مورد توجه قرار گرفته است.

به گفته آژانس بین المللی انرژی، انرژی خورشیدی توانایی تبدیل شدن به یکی از منابع اصلی انرژی آفریقا را دارد، اما باید زیرساخت های بیشتری نصب شود. از کل انرژی خورشیدی جهان، کمتر از 1 درصد سهم این قاره می باشد.

مراکش تلاش های زیادی برای تحقق این پتانسیل انجام می دهد. این کشور در حال حاضر 35 درصد از انرژی مورد نیاز خود را از منابع تجدیدپذیر تأمین می کند و هدف خود را رساندن این مقدار به 52 درصد تا سال 2030 تعیین کرده است.

این کشور در حال حاضر بزرگترین مزرعه خورشیدی جهان، مجتمع Noor-Ouarzazate را در اختیار دارد. اکنون ،Id Mjahdi، در حومه شهر Essaouira ، به عنوان نمونه ای برای چگونگی تأمین برق روستاهای دور افتاده است که اتصال آن ها به شبکه ملی برق پر هزینه است.

هنگامی که شرکت انرژی خورشیدی مراکشی Cleanergy، ایده آزمایش یک مدل پایدار برای تامین برق جوامع دور افتاده را مطرح کرد به دنبال دهکده ای بود که به همه چیز نیاز دارند.

پیش از شروع این طرح، اهالی روستا برای روشنایی از شمع استفاده می کردند و به طور معمول فقط می توانستند حدود یک ساعت از نور شمع برای کار یا تحصیل در شبها استفاده کنند. آنها پوست درختان را برای گرم کردن و پخت و پز می سوزاندند که این برای سلامتی آنها مضر بود.

این روستا حتی منبع آبی نیز در نزدیکی خود نداشت و دختران اغلب برای آوردن آب روزانه چندین مایل پیاده روی می کردند و به همین خاطر اغلب نمی توانستند به مدرسه بروند.

اولین قدم از  پروژه 188 هزار دلاری ساخت برج آب برای روستا بود. مرحله بعدی نصب نیروگاه با 32 صفحه خورشیدی فتوولتائیک بود که 8.32 کیلووات برق را برای توزیع از طریق یک شبکه کوچک تولید می کرد.

این نیروگاه به حدود 20 خانه در روستا وصل شده است و برق بیش از 50 نفر را تامین می کند و برای هر خانه یخچال، بخاری آب، تلویزیون، اجاق گاز و پریز برق برای شارژ دستگاه ها تامین شده است.

منبع خبر




کلمات کلیدی : انرژی‌های تجدیدپذیر، انرژی خورشیدی، نیروگاه خورشیدی، انرژی‌های نو، انرژی پاک، مزرعه خورشیدی

دولت محیط زیستی می ترساند، نهادها باور نمی کنند!

ارسال‌کننده : شرکت ماناسازان سدید - گروه مطالعات انرژی در : 98/9/27 4:29 عصر

 


بیش از صد سال است که برق از طریق انرژی فسیلی تامین می‌شود. اقدامی غیر زیست محیطی که همچنان مورد استفاده کشورهای مختلف هست. انرژی فسیلی یکی از متهمین اصلی گرمایش زمین است. اتفاقی که می‌تواند سیاره‌مان را از بین ببرد. حالا جهان به انرژی‌های تازه‌ای برای بهره‌برداری و تامین نیازهای خود فکر می‌کند. خورشید یکی از مهمترین و البته ارزان‌ترین آن‌هاست.
هیات دولت سه سال قبل تصمیم گرفت یک حرکت جهانی انجام بدهد. آن‌ها مصوبه‌ای را ابلاغ کردند که طی آن قرار شد نهادهای دولتی و نیمه دولتی، 20 درصد برق مصرفی خود را از انرژی‌های تجدید پذیر تامین کنند؛ در غیر این صورت متضرر جریمه‌های نقدی سرسام‌آوری می‌شوند.
حالا یک‌سال از مهلت تعیین شده در این مصوبه گذشته و نه خبری از 20 درصد است و نه خبری از جریمه‌های ترسناک و سرسام‌آور. تعداد نهادهایی که به این مصوبه اعتنا کردند هم آنقدر کم است که قابل اتکا نیست. 
مصوبه دولت، تقریبا بی‌مصرف مانده‌است. دولت هم این را به خوبی فهمیده و فشار بیشتر هم گویا فایده‌ای ندارد. حال شنیده می‌شود که قرار است، تاریخ ضرب‌العجل دولت تمدید شود. گامی که شاید تضمینی بر اجرای مصوبه نباشد اما حتما نشانه‌ای از عقب‌نشینی دولت است.

منبع خبر




کلمات کلیدی : انرژی‌های تجدیدپذیر، انرژی‌های نو، انرژی خورشیدی، نیروگاه خورشیدی، انرژی پاک

استفاده از سلولهای خورشیدی در تامین برق تجهیزات مخابراتی

ارسال‌کننده : شرکت ماناسازان سدید - گروه مطالعات انرژی در : 98/9/26 6:31 عصر

در مناطقی که به صورت طبیعی قابلیت استفاده از فناوری خورشیدی وجود دارد، از سلول ها و باتری های خورشیدی به منظور تامین انرژی مورد نیاز تجهیزات مخابراتی استفاده می شود.

به گزارش ایسنا،‌ مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به فعالیت‌های شرکت در حوزه استفاده از فناوری‌های نوین اظهار کرد: سلول‌های خورشیدی، جایگزین بسیار مهمی برای جانشینی منابع انرژی زمینی است، زیرا می تواند با بازده مناسبی، نور مستقیم خورشید را به الکتریسیته تبدیل کند که با هزینه عملیاتی کم می تواند انرژی برق قابل استفاده در صنایع مخابراتی را تولید کند.

سیدمجید صدری با تشریح سیستم تبدیل مستقیم انرژی خورشیدی به انرژی الکتریکی اضافه کرد: با استفاده از این فناوری که در مناطقی مانند خوزستان، لرستان، اصفهان و چند منطقه دیگر عملیاتی شده، علاوه بر تامین برق مورد نیاز در مناطق فاقد برق‌رسانی، از صنایع داخلی و دانش بنیان کشورمان در راستای رونق تولید داخلی حمایت شایانی به عمل می آید.

بنا بر اعلام شرکت مخابرات ایران، او تصریح کرد: استفاده از فناوری سلول‌های خورشیدی، علاوه بر حمایت از صنایع داخلی، در مواقع اضطراری و مدیریت بحران، در تحقق پایداری ارتباطات مخابراتی، بسیار موثر و نقش آفرین است.

منبع خبر




کلمات کلیدی : انرژی‌های تجدیدپذیر، انرژی خورشیدی، نیروگاه خورشیدی، انرژی‌های نو، انرژی پاک، سلول خورشیدی

<   <<   6   7   8   9   10   >>   >